Måltider

Servering av måltider på Rosenberg Innkvartering.

 

 

 

Spisesalen er et hyggelig møtested for kolleger og venner over et godt måltid. 
Vi tilbyr næringsrike og smakfulle retter for enhver smak.

Frokost med mulighet for å smøre matpakke fra kl. 06.00 - 08.00.
Middag med buffet fra kl. 18.00 - 20.00. 

Kom og spis fra vår bugnende buffet. Her får du alt fra norske tradisjonsretter til mer eksotiske og internasjonale retter.

Meny uke 13:

Mandag

Pasta carbonara        

Sei mexicana servert med stekte poteter, salatbar rømme og salsa

Tirsdag

Sommerkoteletter servert med kokte poteter, grønnsaker, rødkål, brun saus og tyttebær

Fiskekaker servert med kokte poteter råkostsalat og smeltet smør

Onsdag

Pølsebuffet

Ovnsbakt laks servert med poteter, grønnsaker, agurksalat og rømme

Torsdag

Hønsefrikasse servert med kokte poteter

Lettsaltet torsk servert med kokte poteter, grønnsaker og eggesmør

Fredag

Beef burritos servert med kokt ris, salatbar, rømme og salsa

Lørdag

Pepperbiffgryte servert med kokt ris og salatbar

Søndag

Tradisjonell svinestek servert med poteter, surkål, grønnsaker, brun saus og tyttebær

Med forbehold om endringer.

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner